Site menu:

Šiluva

2024 m. kovo mėn.
Pr A T K Pn Š S
« Sau    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Paieška

Raseinių parapijos Kalėdinė šventė

„BŪKIME  TURTINGI  GERUMU“

2014-ieji metai vyskupų paskelbti Šeimos metais išpildė nešamą žinią „Kad jūsų džiaugsmui nieko netrūktų“. Mūsų parapijoje buvo gausu šeimų bendrystei skirtų renginių: „Šv.Valentino laiškai„, gavėnios ir advento penktadienių vakarojimai, piešinių konkursas, susitikimas su „Motinos maldoje“ grupių Lietuvoje koordinatore, didžioji dekanato Šeimų šventė balandžio mėnesį. Šeimos aktyviai dalyvavo ir arkivyskupijos renginiuose: pilnais autobusais vykome į Žalgirio arenoje Kaune vykusius „Valentino diena kitaip“ bei „Šeimų šventę 3D“. 

Šeimos metų užbaigimas parapijoje taip pat pažymėtas džiugiu ir prasmingu bendruomenės renginiu: gruodžio 28-os dienos sekmadienį, švenčiant šv.Šeimos šventę, parapijiečiai buvo pakviesti į parapijos kalėdinę šventę. 12.30 val. Sumos šv.Mišiose buvo meldžiamasi už parapijos šeimas ir geradarius, kurių pagalbos, savanorystės ar finansinės paramos dėka puoselėjama ir gražėja mūsų bažnyčia, o parapijos bendruomenė gali džiaugtis prasmingais renginiais ir šventėmis… 

14 val. prasidėjo šventinė popietė Raseinių r.Kultūros centre. Čia buvo linksma ir šeimyniška, žiūrovai vos tilpo salėje. Prie durų visus pasitiko Kalėdinė Nuotaika ( Romena Drąsutienė ) bei Kalėdų Senelis su Voveriuku. Šventiškai visus nuteikė kalėdiškai papuošta scena ( idėja ir darbas floristės Kristinos Beržeckienės ), nes visi dar gyvenome Kalėdų džiaugsmu.

Muzikos, giesmių, šokių ir vaizdų pagalba dar kartą prisiminta Kristaus gimimo istorija, pašlovintas Viešpats ir pasidžiaugta bendryste. Muzikinėje programoje dalyvavo jungtinis Tauragės muzikos grupės  „Be stabdžių“ ir „Glorija“ choras, penki Raseinių miesto šokių kolektyvai: šokių kolektyvas „Nuotaika“ (vadovė Aušra Jukilaitienė ), „Our Dance“ ( vadovė Aurelija Balčiūnienė ), Neringos šokių studijos kolektyvas  ( vadovė Neringa Šlopšnienė ), „Mildos šokių studija“  ( vadovė Milda Bertulytė ), šokių studija „Svajonė“  ( vadovė Laura Balserienė ). Renginį vedė Sandra Maslauskienė.  Visus, o ypač mažuosius dalyvius pradžiugino Kalėdų Senelio ir jo draugo Voveriuko saldumynai bei dovanėlės ( už ką širdingai dėkojame Swedbankui ! ). 

Labai šiltu ir nuoširdžiu renginiu džiaugėsi visi. Tai buvo ir Šeimos metų baigiamoji šventė, ir padėka parapijos savanoriams bei geradariams, kurie pagal savo išgales – savanoryste, malda, darbu ar materialiai – prisideda prie Raseinių bažnyčios bei parapijos bendruomenės, o tuo pačiu ir prie visos Bažnyčios gerovės. Tegul parapijos klebono dekano kun.Vytauto Paukščio šventės pabaigoje suteiktas palaiminimas ir Kalėdų džiaugsmas lydės mus visus ateinančiais metais ! Būkime turtingi gerumu ir mūsų džiaugsmui tada nieko netrūks !

Šventę organizavo Raseinių parapija kartu su Raseinių r.Kultūros centru.

Nuotraukos Vytaliaus Judicko, Mindaugo Tučo ir Irenos Dambrauskaitės 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentarai uždrausti.